Friday, December 14, 2018
TE TJERA ALLAHU EKBER: 14 herë në haxh, ja gruaja që kursimet e jetës...

ALLAHU EKBER: 14 herë në haxh, ja gruaja që kursimet e jetës i investon për udhëtimin e jetës [VIDEO]

ALLAHU EKBER: 14 herë në haxh, ja gruaja që kursimet e jetës i investon për udhëtimin e jetës [VIDEO]Shembuj të tillë ka pak nëpër botë por me të vërtetë kjo bën që të turpërohemi kur i shikojm veprat e kësaj gruaje madhështore. Grua e cila bën ibadet dhe adhurime më shumë se shumë të rinjë sot të cilët arsyetohen se nuk kan para për Haxh ndërsa bëjnë pushime luksoze.

Burimi: Breaking News
50