KategoriBota

Bota

Katari do të largohet nga OPEC-u

Kompania e naftës së Katarit njoftoi se ky vend prej janarit 2019 do të largohet dhe dalë nga organizata e vendeve prodhuese të naftës OPEC. Sa’ad...

Bota

Letër OKB-së nga Hamasi

Ismail Heniyye, kreu i njësisë politike të Lëvizjes së Rezistencës Islamike të Palestinës, dënoi mbështetjen morale dhe materiale të Shteteve të...