KategoriTE TJERA

Bota Sport

Skandal në FIFA

Nuk po kanë të ndalur skandalet në FIFA. Pas raporteve për rregullin financiar dhe shumë transferimet të parregullta, FIFA është goditur nga një...

Libra

Sami Frashëri / V E P R A   9 

Sami Frashëri / V E P R A   9 Titulli i origjinalit: Ch. Samy-Bey Fraschery KÂMÛS AL-A’LÂM Shënim Këtë vepër e botojmë me numrin rendor 9 për...