Z. Armando Duka kryetari jetëgjatë, veteran i Federatës shqiptare të futbollit gjatë një vizite zyrtare në Teheran nënshkroi një memorandum mirëkuptimi me Federatën iraniane të futbollit. Mehdi Taj homologu i z. Duka duke nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit theksoi se nënshkrimi i këtij memorandum do të shërbejë për forcimin e marrëdhënieve dhe bashkëpunimit dy palësh si dhe për zhvillimin e mëtejshëm të futbollit në të dyja vendet.

15