Një video në të cilën pretendodhet se shfaqet një krijesë e panjohur teksa hyn në diskun e tij fluturues pranë Bashkisë Twrgovite, në Rumani, po bën xhiron e rrjeteve sociale.
Pamjet duket të jenë filmuar nga një aparat celular, dhe shfaqet alieni i cili i pashqetësuar shkon drejt diskut.
Alieni shihet ndërsa futet në diskun e tij fluturues dhe thuhet që është filmuar vetëm një ditë më parë.

Personi që e ka publikuar këtë video premton që është e vërtetë dhe ende po i dridhen duart nga ajo që ka parë me sy.

“Kjo ndodhi disa minuta më parë, pranë Bashkisë Twrgovite!!! Kjo nuk është shaka, budallallik, mashtrim! Njerëz të mirë, është filmuar me telefon mody dhe tani nuk mund të besoj se kam qenë dëshmitar i një skene të tillë”, shprehet personi i cili ka postuar videon.

245