Në përplasjen e fortë të Policisë, forcave speciale me banorët që po mbrojnë shtëpitë e tyre tek Bregu i Lumit, mësohet se ka dy të plagosur: dy zonja dhe janë dhunuar, njëra është goditur në kokë dhe tjetrës i është thyer këmba.

Policia nuk i ka lejuar gazetarët t’u afron banorëve, po ashtu, ka shtyrë edhe ish-deputetët e PD, Aldo Bumçin dhe Klevis Balliun.


4