Shqiperia

FOTOT / Banorët e Unazës së Re, me jelekë si në Francë në ditën e 30-të të protestave

Banorët e Unazës së Re, të cilët kanë dalë në protestë në ditën e tyre të 30-të kundër prishjes së banesave të tyre, janë veshur sot me jelekë portokallinj, duke imituar protestuesit në Francë, të njohur si “jelekët e verdhë”. Ata kanë hedhur parrulla kundër Qeverisë dhe Kryeministrit Edi Rama.

JA DISA NGA FOTOT

 

OPINIONE