Futbollistët më të mirë në botë do të emërohen sot nga FIFA në Londër, në një ceremoni që pritet të mbahet në Sallën e Festivalit Mbretëror, e cila fillon në orën 18:30.

Cristiano Ronaldo, Luka Modric dhe Mohamed Salah janë finalistët për çmimin e lojtarëve më të mirë për vitin 2018, dhe quditërisht këtu nuk ka vend as për Lionel Messin.

Aktori britanik Idris Elba dhe gazetari francez Anne-Laure Bonnet janë udhëheqës të eventit.

Burimi: MESAZHI

18