Gazetarja Denisa Canameti dhe specialisti i shendetit publik Indrit Seferi diskutojne me moderatoren Flutura Kasa mbi largimin e mjekeve dhe infermiereve nga Shqiperia. Diskutohet kriza ne shendetin publik shqiptar dhe masat qe duhet te merren.

94