Varferia e regjimit te sotem po i vret shqiptaret. Ne emisionin me poshte Lin Zmaili tregon sesi i ka vdekur vajza e tij dhe sesi varferia e nje prindi ka shkaktuar ne vdekjen e nje vajze 13 vjecare.

83