Migena Balla diskuton me Yllka Tafciun dhe Dafina Avdiun mbi racizmin dhe islamofobine e Diana Culit dhe Mentor Kikise kunder femrave me shami. Ne emision denoncohet injoranca dhe provincializmi i ketyre dy racistesh te mediave shqiptare.

142