Flutra Kasa, Basri Collaku dhe Erjon Skendaj bisedojne mbi terbimin e Edi Rames me gazetaret dhe skandalin e mafies se droges qe ka kapur shtetin shqiptar. Mbrohet media e lire dhe tregohet sesi mafia ka kapur shtetin shqiptar.

79