Intervista e djeshme e Ambasadorit Karpushin për televizionin ABC News, ku iu pergjigj interesit të gazetarit Vincent Triest në lidhje me marrëdhëniet Rusi-Shqipëri, luftën ndaj terrorizmit dhe disa çështje të tjera.

67