Ne emisionin “Të Paekspozuarit” nga Ylli Rakipi në News24, “ISLAMI DHE SKËNDERBEU” Olsi Jazexhi, Pellumb Xhufi, Fatos Lubonja, Andi Bushati, Armand Ali dhe Virgjil Kule debatojne mbi mitin dhe historine e Skenderbeut. Kercenimet qe miti i Skenderbeut i sjell bashke ekzistences fetare ne Shqiperi dhe identitetit shqiptar.

231