T’ua mbjellesh femijeve ndjenjen e besimit, dhe ti ushqesh ata vazhdimisht me te, eshte jo vetem kenaqesi e prinderve, por edhe shperblim per te ardhmen.

Askush nuk mund ta mohoj rolin vendimtar te Nenes ne edukimin e femijeve, dhe kjo fotografi flet sa 1000 fjale….

Kjo nene e ka permbushur zbukurimin e dhomes duke ia bere femijes nje xhami prej kartoni, ku femijet do te luten, lexojne dhe qendrojne me shume deshire. #Shperndaje

 

47