Personaliteti i gjallë i Kryeministrit Kanadez Trudeau kohët e fundit është bërë gjithnjë e më popullor. Trudeau është e preferuari i të gjithëve për pamjen e tij të mirë dhe stilin e veshjes.
Por kryeministri kohët e fundit është bërë qendra e vëmendjes mbi çorapet që zgjedh për të veshur.

Kryeministri ndau disa momente me shefen e FMN-së Christine Lagarde, ku u pa se kishte veshur një palë çorape që tregonin personazhin Chewbacca në filmin Star Wars.

Duket sikur kryeministri ka shume pale çorapesh, dhe sa herë që ka ndërmend të bëjë ndonjë deklaratë, zgjedh nga një palë.

Gazeta Impakt

 

burimi:thenews

70