Me gjithe insistimin se Kosova eshte shtet laik dhe se feja duhet te qendroj larg shkollave, keto “kritere” vijne ne konsiderate vetem kur eshte puna per islamin.

Nxenesit e shkolles fillore “Naim Frasheri” ne Prishtine që drejtohen nga drejtoresha Remzije Berisha kanë dëgjuar ligjërata në katedralen “Nene Tereza” ne Prishtine, dhe me shume krenari stafi i shkolles i kane postuar fotografite ne rrjetin social Facebook.

Keta femije veshtire qe kane hyre ndonjehere ne xhami edhe pse janë musliman, por shkolla po i dergon ne katedrale se pari! Imagjinojeni skenarin cfare do te ndodhte po qe se shkolla do ti dergonte per vizite ne xhami…

Ndërkohë është që pikërisht Komuna e Prishtinës që me pretekste të ndryshme prolongon ndërtimin e Xhamisë Qëndrore në Prishitnë. Ndryshe drejtoria e arsimit në Prishtinë udhëhiqet nga gjakovarja Arbërie Nagavci e VV-së.

87