Meka është ‘pushtuar’ nga mijëra karkalecë. Kjo po ndodh ndëkohë qe 138 persona janë vënë në aksion për pastrimit e tyre. Në një video duken insektet e grumbulluara përreth Xhamisë së Madhe në Mekë.

Video tregon karkalecat duke kapërcyer në të gjitha drejtimet, mbi kokat e pastruesve me uniforma të gjelbra që po mundohen t’i pastrojnë.

Faqja Arabe e CNN, shkruan se autoritetet kanë deklaruar se insektet ishin identifikuar si ‘karkaleca të zinj’ dhe insekte migratore.

87