GRUPI I INTELEKTUALEVE ORTHODOKSE

TE TIRANES DHE I GJITHE KOMUNITETI

ORTHODOKS I SHQIPERISE

DENON ME ASHPERSI AKTIN TERRORIST

KU U VRANE SHUME BESIMTARE TE

THJESHTE MYSLIMANE NE ZELANDEN E RE.

JEMI KUNDER CDO LLOJ ISLAMOFOBIE

DHE EXTREMIZMI.

NGUSHELLIME FAMILJEVE.

66