Të gjithë ata emigrantë të cilët kishin planifikuar udhëtimin drejt Shqipërisë gjatë ditës së sotme nuk do mund të kalojnë dot kufirin në doganën e Kakavijës. Kështu ka bërë të ditur pala greke me një njoftim zyrtar. Sipas këtij lajmërimi, thuhet se prej orës 3:00 të mëngjesit dhe deri në orën 12 të mesditës, asnjë automjet nuk do të mundet të kalojë, për arsye teknike.

Njoftimi zyrtar

“Sot, më 12 qershor, nga ora 3:00 e mëngjesit deri në orën 12:00 në mesditë, do të mbyllet kufiri shqiptar në Kakavijë. Lëvizja civile ndalohet tërësisht, me makinë ose me autobuz. Arsyeja e mbylljes së kufiri është përmirësimi i planifikuar nga pala greke, i sistemit të hyrjeve –daljeve kufiare.

23