Faqja gjermane “Trend Blitz” ka postuar një video ku në një farë mënyre ‘përqeshin’ shqiptarët.
Të shumtë janë shqiptarët që kanë kërkuar azil në Gjermani, dhe për këtë arsye vendasit e kanë krijuar një përshtypje për ne.
Ata kanë dhënë imazhin e një mashkulli shqiptar që i pëlqen të bëjë të fortin, që bën shqiponjën vend e pa vend dhe që sigurisht shan në mënyrën më banale.
Në fund videon e kanë mbyllur me këngën kokaina të Mozzik, por në asnjë pjesë të videos nuk kanë lënë pa përfshirë dicka që i karakterizon shqiptarët: natyrën energjike dhe shumë impulsive./ bw

92