Shirat e rrëmbyeshme kanë shkatërruar urën e famshme shekullore mbi Lumin Kalama dhe pranë fshatit Lisino të Janinës, e njohur ndryshe edhe si ‘Ura e Zotit’.

Një urë e krijuar në mënyrë natyrale, e njohur si ‘Ura e Zotit’ dhe që gjendet mbi Lumin Kalama në Janinë, u shemb të enjten pas shirave të rrëmbyer që përfshinë zonën.

Ky formacion natyror gjeologjik, që shërbente për të kaluar Lumin Kalama, ishte konsideruar monument natyror.

Harku natyror ndodhej pranë fshatit Lisino./ trt

33