Etiketegreqia

Rajoni

Greqia zgjohet pas krizës financiare

Pavarësisht krizës financiare, Greqia është midis vendeve të eurozonës që kanë dalë relativisht mirë që nga futja e monedhës së përbashkët 20 vite më parë.Ky...

Rajoni

Greqia drejt neutralitetit fetar

Qeveria greke dhe Kisha janë duke përmbyllur një marrëveshje kornizë që do të rregullojë marrëdhëniet mes tyre si ato të karakterit politik ashtu edhe...

Opinion

SËRISH GREQIA NUK NA PRANON!

PROF. DR. ISMAIL BARDHI Nuk është e kotë thënia e urtë, pavarësisht vendit dhe kombit ku thuhet ajo: “Mos bëni diçka të mbrapshtë, se ju kthehet!” Për ata të...

Rajoni

Greqia pritet të njohë Kosovën

Agjencia e lajmeve “Sputnik” shkruan së fundmi se Greqia do të njohë së shpejti Kosovën nëse një gjë të tillë do ta kërkojë ShBA. Sipas rrjetit në fjalë ka...

OPINIONE