Shqipëria komuniste, sipas revistes National Geographic, në vitin 1980.

Gazetari Mehmet Biber  kishte udhëtuar nëpër Shqipëri dhe gjate kohes kapi momente pikante të diktaturës.

Parullat dhe portretet e udhëheqësit komunist, diktatorit Enver Hoxha, leximi i gazetës “Zëri i Popullit”, bunkerët dhe padyshim varfëria, janë imazhet me të cilat gazetari i National Gegraphic identifikonte Shqipërinë e asaj kohe.

72