Është rritur tensioni në mes boshnjakëve dhe kroatëve në qytetin Mostar të Bosnjës me rastin e të dënuarve sot në gjyqin e Hagës, shkruan “alo.rs”

Sic transmetojnë mediat lokale, rrugët e qytetit janë plot me zyrtar të policisë, pasi që gjysma e qytetit janë tensionuar për të dënuarit kroatë të akuzuar për krime lufte ndaj muslimanëve të Bosnjës, përcjell arbresh.info

39