Federata Shqiptare e Futbollit ka nisur kursin për ‘drejtorë sportivë’. Mes atyre që ndjekin këtë kurs bie në sy edhe Olsi Rama, vëllai i Kryeministrit. Olsi Rama është përfolur shpesh në media për të marrë postin e drejtorit sportiv të Partizanit. Prandaj mbase dhe ky kurs i nevojitet për kë synim. Kursi i organizuar nga FSHF do të zgjasë deri më datë 16 dhjetor. Olsi Rama është akuzuar nga opozita si i implikuar në trafikun e drogës. Konkretisht në laboratorin e kokainës të zbuluar në Xibrakë të Elbasanit.

17