Shqiperia

VIDEO/ Studentët nuk pranojnë protestuesit e ‘Astirit’, ndërhyn policia

Studentet vijojne sot protesten e nisur prej disa ditesh tashme, nderkohe qe sot kjo proteste perkon edhe me 8 dhjetorin. 

Banore te zones se Astirit kane dashur te bashkohen me studentet protestues te Ministria e Astirit, por kjo ka shkaktuar perplasje mes tyre. “Nuk duam, nuk ju pranojme, nuk duam politike”-thone protestuesit studente, te cilet nuk duan te bashkojne kauzat, pasi jane ceshtje te ndryshme.

Per nje moment ka pasur perplasje dhe konfrontim mes tyre dhe ka nderhyre policia,

Nderkohe qe banoret e Astirit i kane bere thirrje se te bashkohen, pasi aty jane si qytetare dhe prinder studentesh. “Nuk jemi me politikane ketu me vete, shikoni, jemi prinder, une kam djalin student, ma ka ndaluar policia”- thote nje nene.

 

OPINIONE