Zëvendëskryeministri i Turqisë, Bekir Bozdağ deklaroi se çfarë është Osama bin Laden për SHBA-të, ashtu është edhe udhëheqësi i organizatës terroriste FETO për Turqinë. “Çfarë kuptimi ka Osama bin Laden për SHBA-të, kuptim të njëjtë ka edhe udhëheqësi i organizatës terroriste FETO, Fethullah Gülen për Turqinë. Por, për fat të keq qeveria e SHBA-ve po reziston që ta kuptojë popullin turk, shtetin e Turqisë dhe ndjeshmëritë e shtetit tonë”, tha Bozdağ.

55