Zv/ministrja greke e rendit, Katerina Papakosta deklaron se me Shqipërinë, Greqia duhet të hapë një dialog të sinqertë për të drejtat e minoritetit.

Papakosta që është dhe shefe e partisë së vogël të djathtë, NEO u shpreh: “Ashtu si Shqipëria ka pretenduar për shqiptarët jashtë vendit autonominë apo dhe pavarësine, duhet t’i japë minoritetit të gjithë të drejtat. Ky përben dhe një kusht nga BE për integrimin europian.”

27