Shqiperia

1 maji: Punëtorët e minierave të Bulqizës në protestë

1 maj e cilësuar botërisht si dita ndërkombëtarëve e punëtorëve, ka gjetur punëtorët  e Bulqizës në protestë ëpr të kërkuar të drejtat e tyre.

Punëtorët e miniareve në Bulqizë kërkojnë nga shteti, kushte më të mira në punë, statusin e minatorit dhe rritjen e rrogave të tyre.

Në të gjithë botën 1 maj gjen punëtorët në protesta të ndryshme, duke kërkuar të drejtat e tyre./ Gazeta Impakt

OPINIONE

INTERVISTA