Bota

102 terroristë të Daesh-it u vranë në Damaskun Jugor

Observatori Sirian për të Drejtat e Njeriut njoftoi se 102 terroristë të Daesh-t u vranë në operacionin e ushtrisë siriane në Damaskun jugor.

Ushtria siriane ka marrë kontrollin e Al-Kadam-it dhe Al-Haxhar al-Asuad që prej 15 ditësh.

Pas marrjes, filluan negociatat për tërheqjen e terroristëve nga kampi Yarmouk dhe Al-Haxhar al-Asuad, ku ushtria siriane ka filluar sulmet e saj në rajon gjatë 15 ditëve të fundit.

Al-Haxhar al-Asuad dhe Yarmouk Camp tani janë nën rrethimin e Ushtrisë Siriane dhe Frontit të Rezistencës.

Burimi : IRNA/ ML