Bota

14 të vrarë nga të shtënat në pika të ndryshme në SHBA

Qendra për regjistrimin e dhunës me armë në SHBA ka njoftuar se 14 persona kanë humbur jetën si pasojë e të shtënave në pika të ndryshme të këtij vendi.

Sipas agjencisë së lajmeve IRIB, kjo qendër të enjten duke publikuar një deklaratë, ka njoftuar se janë regjistruar 55 raste të shtënave me armë në 24 orët e fundit në qytete të ndryshme, ku të paktën 14 persona kanë humbur jetën dhe 26 të tjerë janë plagosur. Sipas këtij raporti, më së shumti të shtëna janë regjistruar në Arizona, Teksas dhe Michigan.