Bota

2 ushtarë të Arabisë Saudite humbën jetën në kufirin e Jemenit

Bëhet e ditur se 2 ushtarë të Arabisë Saudite humbën jetën në kufirin e Jemenit

Sipas lajmit të agjencisë zyrtare të lajmeve të Arabisë Saudite, SPA 2 ushtarë të Arabisë Saudite humbën jetën gjatë detyrës nën vilajetin Cazan në jug të vendit në kufi me Jemenin.

Në lajm nuk u dha informacion i detajuar në lidhje me shkakun dhe kohën e vdekjes së ushtarëve saudit./ trt