April 21, 2017

Rama: PD nuk i duhet as dreqit

Kryeministri Rama ka reagaur në facebook për situatën politike në vend. Sipas kryeministrit zgjedhjet do të mbahen me 18 qershorë, dhe PD nuk i duhet

Read More