February 2, 2018

Injekcioni që i vret të gjitha tumoret!

Shkencëtarët pretendojnë se kombinimi i përbërësve aktiv në këtë injekcion e aktivizon sistemin imunitar për luftë kundër qelizave të infektuara me kancer në trup. Shkencëtarët

Read More

Emigrantët rrihen për ushqime

Të paktën pesë emigrantë janë lënduar në qytetin port të Francës në Calais, pas një përleshjeje mes afganëve dhe eritreanëve. Katër të rinj nga Eritrea

Read More