May 23, 2018

SËRISH GREQIA NUK NA PRANON!

PROF. DR. ISMAIL BARDHI Nuk është e kotë thënia e urtë, pavarësisht vendit dhe kombit ku thuhet ajo: “Mos bëni diçka të mbrapshtë, se ju

Read More