July 2018

Sionistët e krishterë dhe Pastori Brunson

Nga: Abdullah Muradoğlu Presidenti amerikan Donald Trump po ndjek me vëmendje ngjarje të tilla si: “luftëra tregtare”, “Bashkimi Evropian”, “NATO” dhe “Rusia”. Trump po mendonte për

Read More