August 2, 2018

Krime, xhami dhe qender e re islame

Ndërtimi i xhamisë së re është duke përparuar në fshatin Beloglinka (në Krime-Tatar Aktachi-Kiyat) në rrethin e Simferopolit. Sipërfaqja e ndërtesës së xhamisë 18 dhe

Read More