November 17, 2018

Imazhe nga Çlirimi i Tiranës

Sot shënohen 74 vite nga çlirimi i Tiranës i cili shënon një moment historik. 17 nëntori 1944 konsiderohet si operacioni më i madh dhe nga

Read More

SAMI FRASHËRI / PËRHAPJA E ISLAMIT

SAMI FRASHËRI PËRHAPJA E ISLAMIT Shkup, 1415/1994 Biblioteka Historia   Titulli i origjinalit: HIMMETUL-HIMAM FI NESHRIL-ISLAM (Përpjekja e heronjve në përhapjen e Islamit) Botuar nga: Mihrani, Stamboll,

Read More