October 2, 2020

Evropa ka nevojë për FBI-në e saj

Nga Boris Pistorius “The Financial Times” Është e qartë se pandemia e Covid-19 është larg fundit të saj. Ndërsa pasojat shëndetësore, ekonomike dhe fiskale të

Read More