ArkivaMay 2021

Opinion

PLANI B

Nga Eduart Thartori Si mund të ndodhë që Izraeli pas shembjes në Palestinë, të vazhdojë të jetojë dhe njëherë si shtet? Fillimisht duhet të gjejë një vend, që...

Opinion

TURQIA RIFITON AFRIKËN!

Savash VELIU Shtypi italian: “Ne e humbëm Afrikën nga Turqia”! Faqja italiane e lajmeve Inside Over ka botuar një raport mbi aktivitetin në rritje...

Opinion

TURQIA GODET THELLË NË ISRAEL!!!

Savash VELIU Para ca ditësh amerikanët larguan rreth 120 ushtarak të saj nga rrethina e Tel Avivit dhe i dergoi në bazën Gjermane, kjo tregon frikën e saj nga...