September 2021

HESHTJA KA ÇMIMË..!

Savash Veliu Tragjedia dhe ironija e një inkuizicioni vrastar që kaploi Tetovën gjatë valës së rritur të vdekshmërive nga Covid përfshiu kufijtë alarmante me dimensionin

Read More

Nga Rumeli per ne Shqiperi

Ne videot me siper Dr. Olsi Jazexhi dhe Petro Prodani diskutojne historine e Ballkanit osman apo me sakte Rumelise te njohur ndryshe edhe si Turqia

Read More