ArkivaDecember 2021

Opinion

“OPEN BALLKAN”!!!

Savash VELİU İ kujt është ideja e nismës gjeopolitike që shqetson rajonin ballkanik…!?? Nëqoftëse llogarisim se Ballkani ishte e ndarë në dy sfera...

Ekonomi Opinion

LUFTA ME KAMATÈN…!

Savash Veliu Presidenti Erdoğan sfiduesi i shekullit të ri ka diçka në dorë që vepron kundër Diktaturës së Bankierëve Global. Kjo me siguri sepse posedon...

Opinion Rajoni

EURO-AZIA FUQIA E RE GLOBALE

Savash VELIU … Turqia e Re si forcë politikoekonomike e integruar brenda forcave të reja Euro-Aziatike dhe Evropa e dezintegruar larg nga këta rrjedha të...