February 2022

TEATRI ”JUGOSLLAVI”…!

Savash Veliu … Perëndimi – konkretisht Anglo-Amerikanët (protestant) për gati 100 vjet e kanë nën kontroll botën, dhe mirë që e kanë për ne Shqiptarët,..

Read More