ArkivaApril 2022

Opinion

Aleanca e MI6, CIA dhe Bandéristes

Nga Thierry Meyssan Pasi tregoi se lufta në Ukrainë u përgatit nga Straussianët dhe u shkaktua më 17 shkurt nga sulmi i Kievit në Donbass, Thierry Meyssan i...

Opinion

NATO eshte në fund te ciklit jetesor

Në vitin e 74-të të ekzistencës së saj, aleanca luftarake e ka tejkaluar qartë dobinë e saj. Gjatë tryezës tremujore të biznesit me CEO, më 21 mars 2022...