ArkivaMay 2022

Opinion

SHQIPTARËT DHE ÇLIRIMTARËT- 1

Savash VELIU Pyes sinqerisht ashtu si mendoj: Po të mos ishte Turqia a do të kishte Shtet Shqiptar dhe Komb Shqiptarë..!??? Pra, na jemi sot në të njëjtën...

Opinion

Islami, hoxhallaret dhe Muc Nano

Kliti Kote Mustafa Nano eshte nje nga kritiket me te medhenj te Islamit ne Shqiperi. Ndryshe nga shume muslimane qe e shohin Mucin me nje urrejtje proverbiale...

Opinion

BOTA KA HYRË NË LUFTË!

Savash Veliu Me këtë analiz do shpërfaqim gjendjen e sotme të botës e cila veç është zhytur në Luftë Botërore ndryshe nga Luftërat e zakonta të barotit që...

Opinion

Hipokrizia të lë pa frymë

Nga Evelyn Hecht-Galinski 3 maj 2022 Ironikisht, Sekretari amerikan i Shtetit Blinken dëshiron të na ndriçojë për të drejtat e njeriut, lideri i Partisë së...