July 16, 2022

Lufta e tretë botërore ka filluar!

Nga Shaban Burri Lufta e tretë botërore ka filluar dhe drejtohet kundër gjithë njerëzimit. Elitat që kanë shkatërruar sistemin ekonomik dhe financiar botëror me makinat

Read More

Sanksionet ndaj Rusisë

Nga Dagmar Henn Një pyetje nuk më lë rahat, se si ordhi deri këto masa vetëvrasës, të cilat kanë sjellë pasoja kaq shkatërrimtare për ne

Read More