Rajoni

24 janar demostratë e KKE-së greke: Jo marrëveshjes Cipras-Zaev! Jo planeve të SHBA-NATO-BE! Jo irredentizmit dhe nacionalizmit

24 janar demostratë e KKE-së greke: Jo marrëveshjes Cipras-Zaev! Jo planeve të SHBA-NATO-BE! Jo irredentizmit dhe nacionalizmit

 

  • Në Athinë, ora 18:30,në parkun Eleftheria(ish EAT-ESA)
  • Në Selanik, ora 18:30,testatuja e Venizelos
  • Në Larisa, ora 18:30, bulevardi ATA