Bota

27 të vrarë nga sulmet me armë në SHBA

Në 78 raste të të shtënave me armë në 24 orët e fundit në provinca të ndryshme në SHBA, janë vrarë 27 persona.

Qendra për regjistrimin e dhunës me armë në SHBA ka njoftuar se 27 persona kanë humbur jetën si pasojë e të shtënave në pika të ndryshme të këtij vendi. Kjo qendër duke publikuar një deklaratë, ka njoftuar se janë regjistruar 78 raste të shtënave me armë në 24 orët e fundit në qytete të ndryshme, ku të paktën 27 persona kanë humbur jetën dhe 30 të tjerë janë plagosur./ PT

OPINIONE

INTERVISTA