Bota

Shqiptari e bën edhe këtë në mes të Gjermanisë: Gjuan me armë në dasmë

Ky shqiptar për nder të martesës, kishte vargëzuar veturat me nga një peshqir në to, dhe shtinte me armë në ajër pa ndërprerë, për të festuar dasmën e tij.

Ky veprim i tij u regjistrua me telefona nga kalimtarët që ishin të tmerruar nga ky lloj festimi të cilin nuk e kishin hasur më parë.

Ndonëse duket si një festim tipik shqiptar kjo ishte një dasmë turke me zakone të njëjta.

Pak orë më vonë pas lansimit të videos në internet policia bëri arrestimin e tij së pari nën dyshimin për terrorizëm.